Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Paneli Yapıldı!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulunda “GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ GELECEK” isimli panel 10 Mart 2020’de düzenlendi.
MYO konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, MTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Özlem Altuntaş, MYO Müdürü Doç. Dr. Ünal İspir ve ilçe protokolü ile birlikte akademisyenler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldılar.
Etkinlikler kapsamında moderatörlüğünü Öğr. Görv. Dilan Aydın’ın yaptığı, panelistleri şiddeti önleme merkezi müdürü Mukaddes Şahin, iş kadını Meliha Gül, avukat Yaprak İlhan ve muhtar Diler Yıldırım’dan oluşan panel düzenlendi.